topcurve
teeser1
AFAG
Arkitektenes Fagforbund
Besøksadresse:
Wergelandsveien 21 B, 0167 Oslo
Postadresse:
PB 5899 Majorstuen, 0308 Oslo
23 33 24 80
transparentbg

Egen virksomhet

AFAG bistår med rådgivning og juridisk hjelp for deg som driver egen praksis og har gode forsikringsvilkår utarbeidet spesielt for egen virksomhet.

Lenke til nyttige sider på Altinn:

Informasjon om enkeltpersonforetak

 

Hvordan starte egen bedrift

 

Vi anbefaler boken Arkitektarbeid, profesjonskunnskap for arkitekter av Tarald Lundevall. Se her.

 

Gratis kurs
AFAG arrangerer årlig gratis kurs vedrørende kontraktsinngåelse, opphavsrett og regnskapsføring. Følg med her.

 

Kurs i regi av NAL, NLA og NIL
Som medlem av AFAG får du støtte til å delta på kurs i regi av NAL, NLA og NIL. Du må søke direkte til sekretariatet om å få refundert støtten. Søknaden må sendes inn etter at du har deltatt på kurset. Skjema for søknad finner du her.

 

Juridisk bistand
AFAGs advokater yter gratis juridisk bistand overfor egen virksomhet i saker som omfatter avtale-, erstatnings- samt opphavsrettslige spørsmål. Det gis også 1 times gratis rådgivning i skatte-,  etablerings- og regnskapsspørsmål. Vi tilbyr også det nettbaserte juridiske oppslagsverket Compendia personal. Les mer.

Bank- og forsikringstilbud
Gjennom Akademikernes avtale med Storebrand og Danske Bank har du som medlem mulighet til å oppnå fordeler i form av lavere priser på dine private forsikringer og banktjenester. Kontakt Storebrands kundeservice for AFAG-medlemmer på tlf 67 51 93 04 eller se www.storebrand.no/afag eller Danske Bank på tlf 05550 eller www.danskebank.no.

 

Vilkår for Storebrands forsikringer

 

Ansvarsforsikring

Driver du egen virskomhet kan AFAG tilby deg en meget gunstig ansvarsforsikring. Kontakt Storebrand for mer informasjon på tlf 67 51 93 04. Les mer om ansvarsforsikringen her.

Logg inn
Medlemsnummer:
 
Fødselsdato:
..  
Husk meg