Aktuelt | Sist oppdatert: 17.01.2019, 13:15

Arkitektenes fagforbund + Danske Bank = Trygghet over tid

Vi er veldig fornøyde med at våre medlemmer nå har tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale. Blant annet får du nå boliglån fra kun 1,9 % nom.

Ditt medlemskap i Arkitektenes fagforbund gir deg tilgang til det vi mener er Norges beste bankavtale gjennom Danske Bank. Avtalen er fremforhandlet i samarbeid med Akademikerne Pluss, og vil blant annet sikre deg en meget god boliglånsrente som er, og vil forbli, blant markedets beste til enhver tid. Renten på boliglån er nå kun 1,95 % nom, og 1,9 % nom. for de under 34 år.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner – nå og i fremtiden. Når og hvor du ønsker å møte banken er opp til deg. Les alt om hva avtalen kan bety for din økonomi her. 

Har du egen bedrift kan du gjennom vår bedriftsavtale benytte bransjespesialister og rådgivere med forståelse for hvordan privat- og bedriftsøkonomien henger sammen. Du får svært konkurransedyktige priser, og kan dra nytte av effektive selvbetjeningsløsninger.

 

Les mer om alle fordelene i bankavtalen her.